Întrebare adresată domnului Eugen Nicolăescu, Ministrul Sănătăţii

1

Domnule Ministru,

Ionel Arsene
Ionel Arsene

După cum probabil ştiţi, şi în judeţul Neamţ există o lipsă acută de personal medical. Tot mai mulţi specialişti, medici în general, îşi caută un loc de muncă în afara ţării, unde sunt mai bine plătiţi. Dacă majoritatea secţiilor sunt acoperite cât de cât cu medici, secţia de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ nu are niciun cardiolog pediatru ceea ce duce la lipsa unei evidenţe clare privind numărul de cazuri de copii cu probleme cardiace inregistrate. Toate cazurile de îmbolnăviri de inima sunt tratate la spitalele din Iaşi şi chiar la cele specializate din Bucureşti şi Tîrgu Mureş.
După cele arătate mai sus, întrebarea mea devine firească: Când va beneficia şi Spitalul Judeţean Neamţ de un medic specializat în cardiologie pediatrică?
Aştept răspuns scris.

Ionel Arsene
Deputat PSD Neamţ

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Prin anii ’80,era un banc, despre Nixon, Ceausescu si Brejnev, care se dusesera la Dumnezeu, sa-i puna o simpla intrebare : cand va ajunge, tara fiecaruia, cea mai puternica din lume ? Lui Nixon, i s-a spus, ca prin 2020,lui Brejnev, prin, 2040. Amandoi, au inceput sa planga, iar D-zeu, i-a intrebat de ce plang. Raspunsul a fost la fiecare la fel : Nu mai ajung eu zilele astea Doamne. Cand a venit randul lui Ceausescu, sa-ntrebe, D-zeu, a inceput sa planga. De ce plangi, Doamne? NU MAI AJUNG EU ZILELE ASTEA ! Probabil ca si pe D-zeu, daca l-ar intreba, dipotatul nostru, ar primi acelasi raspuns. Pe cai oculte, iar de vrea neaparat si-n scris, atunci tre sa se adreseze Preafericitului, care este, se stie, singurul, om, cu „legatura directa” cu Divinitatea. Cat priveste, pozitia, deputatului nostru, eu as spune ca nu de la ministru(minister), vine doctorul, ci de la conditiile, care i se pot oferi, in spitalul din Piatra Neamt. da’ s-a trezit si el ca-i trebuie sa mimeze, ceva activitate deputateasca si s-o apucat de pus intrebari, la care vrea raspuns in scris. Pun si eu, o intrebare : Ce-o sa faceti cu hartia de la , onor, dom’ ministru si ce valoare, va avea, aceasta ? Voi incheia,ca un crestin, adevarat, spunand : Maaaare-i gradina Ta, Doamne!! Urmatoarea parte, aia cu gardul, e optionala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate