Interviu cu vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt , doamna Emilia Arcan

4

Dupa vremurile negre in care un cetatean pe nume Farcasanu a ocupat mai mult in gluma fotoliul de vicepresedinte al CJN a venit momentul in care o noua majoritate sa restabileasca normalitatea in institutie si doamna Emilia Arcan sa devina vicepresedinte al CJN .
Noi o cunoastem de mult timp pe doamna Arcan si va putem spune ca este o femeie cu capul pe umeri care stie ce are de facut in viata , are o scara de valori sanatoasa , un bun simt remarcabil si o diplomatie cu totul deosebita .
Chiar ne gandeam cu regret ca fostul birou al vicepresedintelui Aldo Pelegrini a fost mobilat cu un  cetatean cel putin dubios si ne bucuram ca in sfarsit s-a reinstaurat bunul simt in aceasta locatie . Ne obisnuiseram ca in spatele usii biroului de vicepresedinte al CJN sa fie un om si o atmosfera prietenoasa, iar Farcasanu ne stricase ritmul .
Am considerat ca este bine ca si cititorii nostri sa o cunoasca pe doamna vicepresedinte, motiv pentru care am solicitat un interviu doamnei Emilia Arcan si am incercat sa punem intrebari cat mai deschise pentru ca dumneavoastra sa cunoasteti omul din spatele biroului .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Martipan spune

  Asa da
  Politicieni de astia da
  Ma aranjez si ma duc in audienta 🙂

 2. Apolitic spune

  Era timpul sa mai vina si o doamna pe la conducerea judetului .

 3. Magda Vasiliu spune

  O stiu de mult pe doamna Arcan si intradevar este o doamna . Nu stiu cum va inota ea intre rechini de la Consiliul Judetean .

 4. AVOCAT spune

  Cea mai reusita poza cu doamna Emilia .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate