Doi frati suspecti de furt din locuintă

0

În ziua de 26.10.2012, în jurul orei 10.55, L. Elena, din comuna Vânători Neamt, a sesizat că persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, în locuinta vecinului său S. Constantin, de 55 ani din aceeasi localitate, care este plecat în Italia, si au sustras mai multe bunuri.

La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurală Tg. Neamt, care a stabilit că în perioada 12-26.10.2012, proprietarii fiind plecati în Italia, autori necunoscuti au pătruns, prin efractie, în locuintă, iar din interior au sustras suma de 1700 euro, aproximativ 200 grame bijuterii, un motoscuter si alte bunuri, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 30.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate autorii furtului au fost identificati ca fiind H. Teodor, de 24 ani si H. F., de 17 ani, ambii din comuna Vânători, judetul Neamt. Cei doi au fost prezentati Judecătoriei Târgu Neamt cu propunere de arestare preventivă pentru săvârsirea infractiunii de furt calificat.

Fată de H. Teodor a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile, iar H.F. va fi cercetat în stare de libertate. Dintre bunurile furate a fost recuperat motoscuterul.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate