Interventii SMURD, 6 decembrie

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 16 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (11 Piatra Neamţ, 3 Roman, 2 Târgu Neamţ).

La ora 10.42, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Zăneşti pentru a acorda primul victimei unui accident rutier produs pe DN 15. Victima (Dumitru B., 52 de ani) prezenta multiple traumatisme (traumatism la coloana cervicală, traumatism cranio cerebral, escoriaţii frontale). Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, l-au monitorizat EKG, i-au aplicat pansamente şi guler cervical, după care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 14.35, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Petru Rareş din municipiul Piatra Neamţ pentru a-i acorda primul ajutor calificat Vioricăi T. (72 de ani). Pacienta prezenta un traumatism cranio cerebral, ca urmare a unei căzături. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

Stiri Neamt

ISU Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate