Incendiu în comuna Rediu

0

In ziua de 7 decembrie,  la ora 05.09, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi  intervenit cu 11 subofiţeri şi două autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând lui Vasile R.), situată în localitatea Poloboc, comuna Rediu.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum (metalic) deteriorat (prin efect termic s-a aprins tavanul şi acoperişul locuinţei). Au ars cca 35 mp din acoperiş (construit din asterială lemn cu învelitoare din azbest), un perete din bîrnă, şipcă şi lut al unei camere, bunuri de uz gospodăresc şi o magazie cu o suprafaţă de 24 mp.

Incendiul s-a propagat la o altă locuinţă aflată în aceeaşi curte (lipită de prima construcţie; aparţinând nepotului proprietarului), fiind distruşi 50 mp din acoperiş şi 2 mc de scândură de brad (depozitaţi în pod). Focarul a fost observat cu întârziere, după ce flăcările cuprinseseră acoperişul locuinţei.

La intervenţie a participat şi SVSU Roznov.

Stiri Neamt

ISU Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate