Intervenţii SMURD (25-26.12.2010)

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 17 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (14 Piatra Neamţ, 3 Târgu Neamţ).

În ziua de 25 decenbrie, la ora 13.29, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat în satul Gura Văii, comuna Girov, pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Victima (Elena N., 35 de ani) se afla în curtea gospodăriei proprii şi prezenta traumatisme la nivelul membrelor. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat atele şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

În ziua de 26 decembrie, la ora 23.10, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Cuiejdi din municipiul Piatra Neamţ pentru a-i acorda primul ajutor lui Adrian U. (31 de ani) care suferise o plagă tăiată în talpa dreaptă şi prezenta agitaţie psihomotorie. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate