Infractiuni la regimul circulatiei

0

În noaptea de 23/24 decembrie, în jurul orei 03.55, un echipaj de politie rutieră din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt l-a depistat, pe str. Ecoului, din Piatra Neamt, pe M. Iustin, de 23 de ani, din Roznov, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,66 mg/l alcool pur. Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 23 decembrie, în jurul orei 19.30, un echipaj de politie rutieră din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamt l-a depistat, pe Bd. Republicii, din municipiu, pe S. Adrian, de 43 de ani, din municipiul Iasi, care conducea un autoturism, având în aerule expirat o concentratie de 0,59 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În seara 24 decembrie, în jurul orei 20.45, un echipaj de politie rutieră din cadrul Politiei orasului Tg. Neamt l-a depistat, pe DC 167 C Valea Arini – Băltătesti, pe I. Constantin, de 36 de ani, din comuna Băltătesti, judetul Neamt, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,53 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În dimineata de 27 decembrie, în jurul orei 06.40, un echipaj de politie rutieră din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe str. Mihai Viteazu, din Roman, pe C. Cristi, de 39 de ani, din Iasi, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate