Intervenţii SMURD

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit în 13 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (9 Piatra Neamţ, 4 Roman).

La ora 12.14, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru acordarea primului ajutor unei persoane (Raluca P., 31 de ani), aflată în zona străzii Aleea Ulmilor din municipiul Piatra Neamţ. Pacienta prezenta suspiciuni de fractură motiv pentru care paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi atele pentru imobilizarea piciorului şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean neamţ pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

Echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat la ora 18.52 şi s-a deplasat în satul Negreşti, comuna Poiana, pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Aurel P. (50 de ani). Pacientul prezenta traumatism cranio – cerebral, traumatism cranio – facial şi suspiciune de fractură la nivelul membrului superior stâng. Echipajul de prim ajutor i-a evaluat funcţiile vitale, i-a aplicat pansamente şi guler cervical şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate