Infracţiuni pe şosele

0

În ziua de 25 august, în jurul orei 12.05, poliţistii din cadrul Postului de Poliţie Urecheni l-au depistat pe S. Mihai, de 52 ani, din municipiul Roman, care conducea un autoturism, pe DJ 155B, pe direcţia Urecheni – Timisesti, având o concentraţie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăsenesc Tg. Neamţ unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.
În ziua de 25 august, în jurul orei 18.45, un echipaj de poliţisti din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat pe P. Iosif, de 41 ani, din comuna Cordun, care conducea un autoturism, pe drumul comunal, având o concentraţie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.
În seara de 25 august, în jurul orei 19.35, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei oras Bicaz l-a depistat pe V. Nicusor, de 41 ani, din comuna Bicazu Ardelean, care conducea un autoturism, pe DJ 127A, în comuna Bicazu Ardelean, judeţul Neamţ, având o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăsenesc Bicaz unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate