Intervenţii SMURD (19.01.2011)

0

Stiri Neamt

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 14 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (6 Piatra Neamţ, 7 Roman, 1 Târgu Neamţ).

La ora 14.42, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi s-a deplasat în localitatea Traian, comuna Săbăoani, pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unui accident rutier. Victima (Maria B., 6 ani), pasageră în partea dreaptă – spate a autovehiculului, a suferit politraumatisme. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au acordat primul ajutor, i-au aplicat gulerul cervical şi au transportat-o la centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 17.05, echipajul SMURD Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor calificat Eugeniei R. (62 de ani), suspectă de fractură la antebraţul drept. Paramedicii au găsit-o în locuinţa sa din comuna Pipirig, i-au acordat primul ajutor, i-au imobilizat antebraţul cu ajutorul atelelor din dotare şi au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Târgu Neamţ pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

La ora 01.31 (20.01), echipajul SMURD Roman a fost alertat şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat lui Constantin D. (61 de ani) şi Ionel D. (46 de ani), aflaţi în zona străzii Griviţei din municipiul Roman. Paramedicii le-au evaluat funcţiile vitale, le-au acordat primul ajutor calificat şi i-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate