Intervenţii SMURD (16.02.2011)

0

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 4 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (2 Piatra Neamţ, 2 Roman).

La ora 17.14, echipajul SMURD Roman a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Fabricii din municipiul Roman pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Marian S. (33 de ani), care a suferit un traumatism la glezna stângă, ca urmare a unei căzături. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au imobilizat glezna cu ajutorul atelelor din dotare şi l-au transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman.

La ora 20.58, paramedicii romaşcani au fost alertaţi din nou şi s-au deplasat în localitatea Trifeşti pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Victima (Elvira A., 65 de ani) prezenta un traumatism cranio – cerebral. După ce i s-au evaluat funcţiile vitale şi i s-a acordat primul ajutor, victima a fost transportată la spital pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate