Intervenţii SMURD (03.01.2011)

0

Stiri NeamtÎn ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 21 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (13 Piatra Neamţ, 5 Roman, 3 Târgu Neamţ).

La ora 08.48, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe strada Aleea Tiparului din municipiul Piatra Neamţ, pentru a-i acorda primul ajutor calificat Auricăi M. (74 de ani) care a suferit arsuri de gradul 2 (cu apă) pe membrele inferioare. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ pentru a primi asistenţă medicală de specialitate.

La ora 18.20, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi s-a deplasat pe Bulevardul Republicii din municipiul Piatra Neamţ pentru a acorda primul ajutor calificat victimei unei agresiuni. Victima (Ana C., 48 de ani), aflată în dormitorul locuinţei personale, prezenta traumatism toracic. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

În dimineaţa zilei de 04 ianuarie, la ora 06.36, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost solicitat şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzută pe Bulevardul Republicii (lângă biserica din zona gării). Pacientul (bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani) se afla în comă de grad II şi şoc hipotermic. Paramedicii i-au administrat oxigen, i-au acordat primul ajutor şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate