Concurs „Studioul de artă al copiilor”

0

stiri neamtPana pe data de 20 februarie 2011, pot fi expediate lucrarile pentru concursul si pentru cea de-a XXIX expozitie de pictura pentru copii BITOLA 2011. Competitia se desfasoara in cadrul celei de-a XXX-a tabere de arta, la Studioul de Arta al Copiilor “Sf. Chiril si Metodie” din Bitola, Macedonia. La tabara, concurs si expozitie pot participa copii si tineri cu varste cuprinse intre 4 si 20 de ani. Tema concursului este libera si sunt premise orice formate, materiale si tehnici. Participarile colective vor fi trimise ambalat, nu mai putin de 20 de lucrari. Lucrarile participante nu vor fi returnate si vor fi pastrate in calitate de proprietare a studioului, intr-o colectie speciala.  Pe fiecare lucrare vor aparea urmatoarele date: numele autorului, varsta, scoala, numele profesorului de arte, orasul si tara, scrise cu majuscule.

Premiile sunt urmatoarele:

-Grand Prix, cea mai mare recunoastere pentru fiecare cea mai buna colectie din competitie.

-Premiul Special pentru participare continua de grup

-Premiul Special pentru participare individiuala.

-20-25 de premii colective pentru participare in tabara

-25 de premii pentru cea mai buna colectie la a 29-a expozitie

-100 de plachete aurite pentru cele mai bune lucrari individuale

-250 de diplome pentru opere individuale

-Premiul Special pentru cea mai buna participare in colonie

-Premiul din partea orasului Bitola pentru cea mai buna colectie

-Premiul pentru participare directa in colonie

Toti participantii la tabara vor participa si la o caravana artistica care se tine traditional ca o manifestare colaterala a coloniei, pictand arhitectura veche macedoniana. Nu este permisa participarea in grup a copiilor cu varsta sub 12 ani. Participantii vor fi cazati la hotel si toate taxele vor fi suportate de organizatori.

Premiile se vor inmana formal pe 23 mai, in ajunul sarbatorii Sf. Chiril si Metodie.

Adresa de expediere este:

Children’s Art Studio St. Cyril and Methodi, St. Dalmatinska 18, 7000 – Republic of Macedonia (Za Konkursot Bitola 2011)

Informatii suplimentare pentru competitie pot fi obtinute la ++38947235184, mail [email protected], www.montmartre.smultmedia.com

S.T.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate