Intersecția de la Girov a devenit paradisul cerșetorilor

2

Nederanjați de autoritățile din Girov și nici de poliție, cerșetorii din Girov și comunele învecinate au făcut un obicei din a umbla printre mașinile ce stau la semafoarele de la intersecția de la Girov.

Dacă ar fi niște cerșetori obișnuiți cu cerșitul în trafic, cum vedem în marele orașe, nu am vorbi decât de o problemă socială, dar din păcate cerșetorii de la intersecția de la Girov nu doar că sunt insistenți peste măsură, dar sunt și foarte neatenți, trecând prin fața mașinilor care se pun în mișcare sau ieșind dintre mașini direct în fața altor mașini.

Până când autoritățile vor reuși să rezolve această problemă, vă recomandăm să fiți atenți în această intersecție, mai ales după ce vă puneți în mișcare în urma așteptării la semafor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. legio spune

    Li s-au creiat niste locuri de munca pe doua schimburi la ,,persoanele astea discriminate ” ,pai cum sa munceasca numai ,,gagii” , ca toti au drepturi egale ?

  2. ciubotaru spune

    Inainte de a face afirmatia ca nu sunt deranjati de autoritatile locale si politie, intrebati oficial si s ar putea sa aflati ce au facut si fac aestea. Si sa aflati ce declara rromii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate