În anul 2022 se vor scumpi semnificativ serviciile de apă și canal în Neamț

1

Deoarece județul Neamț se află într-o zonă de munte, apa livrată cetățenilor nu poate veni prin cădere în mod natural, ci ea trebuie urcată în bazine aflate la altitudine și apoi livrată sau trebuie pompată din subteran. Acest transport al apei se face cu pompe care funcționează nonstop și consumă curent electric. După cum știm cu toții, prețul energiei electrice a crescut, deci inevitabil prețul serviciilor de livrare a apei potabile vor crește semnificativ în acest an la Neamț.

Din păcate, nemțenii vor plăti în continuare și apa care se pierde pe conductele pe care primăriile nu vor să le înlocuiască deși au termenul de viață expirat. Din păcate, primăriile investesc în beculețe, copăcei, panseluțe, borduri și alte lucruri care se văd. Conductele sunt sub pământ și nu se pot poza primarii cu ele ca să se dea mari.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. vasile r spune

    Vrem sa stim, cand vom primi apa potabila sa putem sa o consumam , nu mai vrem apa menajera de spalat masini si de udat verdeata din fata blocurilor.
    Vrem sa stim cat ne costa un km de conducta schimbata pentru apa?
    Vrem sa ne spuneti cetatenilor de ce atunci cand s-au facut traseele de canalizare cu banii europeni, tot atunci nu au mers cu un traseu nou pentru apa potabila din banii guvernului si din banii firmei APA SERV care este beneficiarul serviciilor incasand enorm de multi bani pe aceasta apa pe care o avem prin cadere din amonte???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate