Întâlnire între părinții care nu au locuri pentru copii în creșe și primăria Piatra-Neamț

0

Azi a avut loc o întâlnire între părinții care nu au locuri pentru copii în creșele din Piatra-Neamț și viceprimarul Marius Irimia. Acesta a prezentat părinților prezenți grădinița din cartierul Speranța cu propunerea ca aici să se facă cel puțin o grupă de creșă unde să fie aduși copii care nu mai au loc în creșele din oraș.
După ce le-au fost prezentate condițiile a rămas ca părinții prezenți să se consulte cu cei care nu au venit și să dea un răspuns primăriei.
Nu știm care va fi decizia părinților dar vom reveni la subiect pentru că sunt multe de spus după ce părinții se vor decide. Până atunci, ca opinie, suntem de părere că dincolo de orice discuții și inconveniențe, părinții ar trebui să accepte această variantă cu toate problemele ei deoarece nu vedem alte soluții. Inspectoratul Școlar pare să nu vrea să se implice în rezolvarea problemei, de parcă ar fi copiii PNL-ului și grădinița lui Carabelea, iar pe partea cealaltă, la primărie, nu știu câți nou născuți au fost în Piatra-Neamț acum 1 sau 2 ani ca să anticipeze corect necesarul de locuri în creșe, de parcă evidența populației ar fi la sediul de la PSD sau ISJ și nu le dă Flori cifrele.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate