Inima spitalului județean va reporni în curând cu o secție ATI funcțională (Piatra-Neamț)

0
Credit foto: Brândușa Balan / daruiesteviata.ro

Asociația Dăruiește Viață se apropie de finalizarea Spitalului Modular ATI Piatra-Neamț.

„A fost un proiect dificil, cu multe provocări, cu o vreme care ne-a pus la încercare și ne-a obligat să adaptăm soluții, să recalibrăm termene, să muncim mai mult, mai ales echipele de constructori. Inima spitalului județean va reporni în curând cu o secție ATI funcțională și asta doar datorită vouă, donatorilor și sponsorilor acestui proiect.”, au transmis reprezentanții Asociației.

Potrivit Jurnalului de Spital Modular, Asociația Dăruiește Viață a transmis noutăți de pe șantier: s-au finalizat lucrările de montaj izolație și jacketing tubulatură, clapeți RF și tapet, s-au vopsit pereții și tavanele, s-a șlefuit pardoseala și s-a aplicat rășină epoxidică. S-au amenajat și s-au echipat containerele în ceea ce privește gaze medicale.

Se lucrează la montajul ușilor interioare și al rampelor medicale. Se montează stația de clorinare, cutiile hidranților, obiectele sanitare și tablourile electrice.

Suntem Împreună pentru Moldova! Fii solidar cu comunitatea din Piatra Neamț și donează pentru ca bolnavii în stare gravă din tot județul să aibă o șansă în plus la viață.


ALĂTURĂ-TE ȘI TU!
Donează online aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate