Infractiuni la regimul circulatiei rutiere

0

În ziua de 06 septembrie, în jurul orei 14.45, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Roman l-a depistat pe D. Romică, de 62 ani, din comuna Horia,care conducea un autoturism, pe centura ocolitoare din municipiul Roman, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Roman unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 06/07 septembrie, în jurul orei 01.00, un echipaj de poliţisti rutieri l-a depistat pe C. Gabriel, de 46 ani, din orasul Bicaz, care conducea un autoturism, pe B-dul Traian, din Piatra-Neamţ,  având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul judeţean Neamţ unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate