Infractiuni la regimul circulatiei constatate de politisti

0

În seara de 12 decembrie, în jurul orei 19.00, un echipaj de politie din cadrul Politiei orasului Roznov l-au depistat, pe DJ 127, în comuna Piatra Soimului, pe R. Ioan, de 23 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. În seara de 12 decembrie, în jurul orei 20.00, un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe str. Toma Stelian, din Roman, pe L. Marius, Persoană de contact, ofiter de relatii publice Inspector principal de politie Cătălina Bădeanu de 20 de ani, din localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În seara de 12 decembrie, în jurul orei 20.20, un echipaj de politie din cadrul Serviciului Rutier Neamt, care actiona pe DN 15, a oprit în localitatea Dumbrava Rosie, judetul Neamt, un autoturism care circula cu viteza de 79 km/h în localitate. Soferul a fost identificat ca fiind A. Horia, de 40 de ani, din municipiul Bacău. Din verificările efectuate, politistii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat de către Serviciul Rutier Bacău, în perioada 23 noiembrie 2010 – 21 ianuarie 2011. În cauză a fost întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate