Infractiuni la regimul circulatiei

0

În ziua de 10 decembrie, în jurul orei 16.00, în timp ce J. Bogdan, de 22 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe strada Izvoare, din Piatra- Neamt, judetul Neamt, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum acoperit cu polei si a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau regulamentar. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. În urma verificării legitimitătii documentelor, politistii au stabilit că J. Bogdan avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. I s-a întocmit dosar penal.

În ziua de 11 decembrie, în jurul orei 13.45, politistii de la Postul de Politie Săbăoani l-au depistat pe R. Cornel, de 36 ani, din Pascani, judetul Iasi, care conducea o autoutilitară, pe DN 28, în comuna Săbăoani, judetul Neamt, având o concentratie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Roman unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În seara de 11 decembrie, în jurul orei 21.40, o patrulă de politisti de la Biroul Rutier Roman l-a depistat pe V. Costel, de 32 ani, din comuna Ion Creangă, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe DJ 207C, în interiorul comunei Ion Creangă, judetul Neamt, având o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Roman unde i s–au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În seara de 11 decembrie, în jurul orei 21.50, o patrulă de politisti de la Serviciul Rutier Neamt l-a depistat pe A. Ioan, de 38 ani, din comuna Alexandru cel Bun, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe DC 132, în interiorul localitătii Vădurele, judetul Neamt, având o concentratie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Neamt unde i s–au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate