Infracțiune de furt calificat în Piatra-Neamț – prejudiciu considerabil

0
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un tânăr din Piatra Neamţ, pe numele căruia Tribunalul Neamţ a emis un mandat de arestare preventivă.

La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Piatra Neamţ, pe numele căruia Tribunalul Neamţ a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faţă de acesta fiind dispusă la data de 10 octombrie a.c., măsura preventivă a controlului judiciar.

În fapt, la data de 9 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au documentat activitatea infracțională a doi tineri, de 22, respectiv 25 de ani, din Bicaz și Piatra Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.  

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 4/5 octombrie a.c., cei doi ar fi pătruns, prin spargerea unui geam, în imobilul unui bărbat, de 36 de ani, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 3.500 de lei, 300 de euro și un telefon mobil. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 7.200 de lei.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate