Informare: Aviz de gospodărire a apelor pentru ”Reabilitare pod pe DJ 155M km 3+445, peste pârâul Țolici, comuna Petricani, județul Neamț”

0

Această informare este efectuată de UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ JUDEȚUL NEAMȚ, strada Alexandru cel Bun, nr. 27, Piatra Neamț, care intenționează să solicite aviz de gospodărire a apelor pentru ”Reabilitare pod pe DJ 155M km 3+445, peste pârâul Țolici, comuna Petricani, județul Neamț”.Ca rezultat al acestei lucrări nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996 cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire  a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului și la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț, Bulevardul Dacia nr.5 A , Biroul Exploatare Lucrări/Gestiunea Resurselor de Apă, telefon 0233217177.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate