Informare Apa Serv despre modificarea tarifelor

0

Cu privire la modificarea prețurilor/serviciilor de apă și canal vă aducem la cunoștință următoarele:

Compania Apa Serv este obligată conform prevederilor legale să solicite avizarea unui nou preț/tarif aferent serviciilor de alimentare cu apă și canalizare atunci când există modificări în structura costurilor de operare. În baza acestei prevederi legale, în luna mai 2019 am solicitat acest aviz de la ANRSC care în urma verificărilor a emis avizul NR. 70687/03.06.2019.

Avizarea noilor tarife a fost depusă la împreuna cu solicitarea de modificare la Adi Aqua Neamț, asociație formată din reprezentanții tuturor UAT-urile din aria de operare. Procedural, această solicitare împreună cu avizul ANRSC, a fost dezbătută în cadrul Adunării Generale de către reprezentanții UAT-urilor membre Adi Aqua Neamț, fiind emisă Hotararea nr.1/23.01.2020 privind modificarea prețurilor și a tarifelor la serviciile publice de alimentare cu apă și canalizare.

De altfel, intenția companiei de a modifica prețurile/tarifele a fost adusă la cunoștința opiniei publice și UAT-urilor din raza de operare încă din vara anului 2019. Neaplicarea acestor actualizări a tarifelor ar duce la imposibilitatea companiei Apa Serv de a opera bunurile delegate de catre primarii si de a mai accesa, prin intermediul Adi Aqua Neamț, fonduri europene pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare din județul Neamț.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate