Indienii din rezervația Văleni 2 își cer drepturile

32

Înghesuiți ca niște forme de viață anaerobe în containere de 8 metri pătrați – câte 10-12 „apași”, asistații social din Văleni 2 vor căldură, apă, gaz, valeni-2-4curent și cam tot ce au avut și au distrus. Este frustrant sa vezi cum au pe toate locuințele sociale antene parabolice, dar nu sunt în stare să își facă o sobă. Este frustrant să vezi cum stau toata ziua într-o mizerie de nedescris, refuză să meargă să muncească, dar nici nu ar face curat in locuințele primite la cheie și transformate în vizuini.
Nu putem să ne facem că nu vedem și culpa asistenței sociale care, tratând oamenii ca pe niște animale, obțin un rezultat previzibil. Acei oameni se vor comporta ca niște animale.
valeni-2-2Noi repetam la infinit chiar dacă nu ne bagă nimeni în seama. Locuințe sociale trebuie să se ofere în anumite condiții, mai ales că sunt acordate cu chirie ZERO:

1. Dacă faci distrugeri în locuința socială, ești evacuat.
2. Dacă faci fapte antisociale sau ești amendat de mai multe ori, ești evacuat.
3, Dacă ți se oferă loc de muncă și refuzi, la al 5-lea refuz ești evacuat.
4. Dacă ai copii minori și nu merg la școală sau comit fapte penale, ești evacuat.
5. Dacă nu ai serviciu, ești apt de muncă și nu prestezi muncă în folosul comunității, ești evacuat.

Din păcate locuințele sociale construite și întreținute din banii pietrenilor sunt alocate fără aceste condiții, adică face cine vrea ce vrea și în loc să construim ceva pentru pietrenii plătitori de taxe și impozite tot restaurăm si reclădim locuințe sociale care apoi să fie distruse din temelii în Lenin (Dărmănești), pe strada Muncii, în Mărăței, în Speranța, acum în Văleni 2. Cu banii băgați în toate aceste locuințe sociale care au fost distruse din temelii făceam 5 grădinițe sau un spital municipal la Piatra-Neamț.

Faceți, domnilor, reguli clare pentru aceste locuințe sociale că unui tânăr care termină o facultate și vrea să vină înapoi în Piatra-Neamț nu-i dați nici măcar o zi de gratuitate la chirie sau o zi gratis pe transportul în comun. În schimb, paraziților acestora le construiți cartiere și le dați totul gratis! 

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
32 Comentarii
 1. DAN spune

  Drepturile tiganilor: sa fure ,sa distruga,sa talhareasca,sa traiasca pe spinarea altor prosti.
  Obligatiile oamenilor care muncesc:sa-mi tin copiii la facultate pe cheltuieli personale,sa muncesc 10-12 ore pentru mine,dar si pentru acesti extraterestri(pentru ca animale daca le zice,ar fi tare nedrepr),sa ma las furat si talharit de tigani si sa accept anormalitatea ca normalitate.
  Apropo,tiganul Gheorghita(tobosarul tiganilor si presedinte a Asociatiei de tigani si nu romi cum isi doresc sa se numeasca) ce mai are de zis???

 2. Dorin spune

  Atitudine , atitudine !
  Felicitări sa stai in pat sau fotoliu si sa fii supărat pe ce se întâmpla este ușor !
  Sa scrii câteva nemulțumiri si sa înjuri aceste maimuțe in fata telefonului este ușor !
  Dar nu rezolvam nimic, noi scriem ei scriu si timpul trece de 26 de ani si din ce in ce mai rău !
  Pana nu luam atitudine in Masa de Comunitate nu rezolvam absolut decât ca ” lătrând la colțul gardului ”
  Totdeauna Mulțimea are putere !

  1. Vukovik spune

   Frate Dorin ! Sa luam Atitudine Deacord Cu TINE 100% DAR spune Tu de unde sa l Luam pe Senatorul Burtosu si pe Sica ,ca sa Facem O Lucrare ca n SEnatorul Melcilor ,Pe finalu Peliculei !??

  2. FanDorin spune

   Tu mult ai mai facut cu postul asta, esti un adevarat strateg.

 3. dragos spune

  Sunt si ei oameni.!.tre sa-i intelegem..:)..

 4. Bianca spune

  Bai fraților ! Mai vor drepturi? Dupa ce ca li sa dat casa cu tot ce au avut nevoie. Mai vor drepturi? Nu au atatea drepturi? Pe cand Romanu nu are nimic. Noi nu mai vrem drepturi? Bine ca au stricat tot . Terorizează satul valeni . Bunicii mei stau acolo, si vor sa vândă casa din cauza lor. A ajuns satul de ras din cauza lor si a autorităților care iau ținut in brațe pana acum. Rușine sa va fie

 5. mihaela spune

  Acum , poate o sa sterge-ti. Dar daca parintii lor, foloseau prezervativul noi scapam de asa ceva.

 6. Gic Gicone spune

  Vorbim cu Putin poate ii primeste el in Siberia.

 7. boom pow spune

  „Nu putem să ne facem că nu vedem și culpa asistenței sociale care, tratând oamenii ca pe niște animale, obțin un rezultat previzibil. Acei oameni se vor comporta ca niște animale.”

  Inca sperati la integrarea acestor larve? acestor scursuri? Sunteti un idealist domnule ziarist, utopia nu ajuta la nimic.

 8. Vukovik spune

  Eu NU Vreau Sa Instig pe Nimeni ! Dar E clar ca Lumina Zilei Cine s FRaierii in Speta de fata , Uite la inceputul filmuletului vad ca apare ,, apasul ,, care da actiune la Jandarmi in Piata Centrala , Pai Tati in cazu in care Autoritatile Stiu unde au domiciliul , Ar trebui , instituita un fel de Monitorizare , nu zic control judiciar ala e ptr Zulitori cu Staif si care au Conexiuni , ci Tot Spun unii si altii ca s au Cheltuit Milioane , Miliarde ptr acele locatii si cu alte Dotari , Este Politie Locala , Au fost dotati cu Auto ,Ok , pai cand au Curse , Iesiri pe traseu in oras , Complectari de ulei in motor pe Varianta , Nu dau nume Stiu Ei unde Anume , Neamule la intoarcerea spre Baza , Tati fa un ocol de 2 minute ca ai Sirena si treci si prin Locatia Valeni ptr o Vizita Inopinanta ,sa vezi in Patrulare care mai e Starea De Fapt ! NU o dati in Abuzuri si Discriminari , pai Balaoachesii cand NU au dat 1 banut pe containeru ala , care se intelege ca e al Municipalitatii , ,, Sunt cu Geana ,,or ar trebui sa Fie 24 din 24 ore ! Du te de Reclama ca te am Inoportunat cu Prezenta , Nu E musai sa i intri in modul , doar faci un Rond si ce Distrus , Rupt , Spart , etc se vede si din afara , De Ex , Grupul acela Social i mi pare ca e in afara , Nu in interiorul vreunui Locatar , asa fel ca Poate fi Folosit de Oricine e Prin Zona , Nu la modu sa Pazesti borchinooi la Toaleta , dar cand esti in Patrula , subt pretextu unei ,,Nevoi ,, Reale ori Nu , Vezi situatia bunului respectiv , faianta , robineti , usi ce mai e devastat pe acolo , alea toate Sunt In Timp ori Pot fi si intr o zi , Sa Suparat Unul pe ele si le a Distrus , Daca Ai Habar de Situatia la Zi ,Aflii si Cine e Responsabilu de Situatie . ORi mai e Varianta Cu Punct FIx , care Este ,, Dar Se pare ca l au Reamenajat ,, Un Pic NU Mult si pe Ala , Unde se pot pune 2 , 3 agenti pe ture , sau daca nici asa in auto , cum stau si altii de la firme private , la Obiectiv Si in Felu asta ai un oarece Control pe acolo , DAR asa pariem ,ca in urmatoarele zile , 72 ,96 ore , Asteptandu se la oarece masuri , vor Disparea , Evapora si cea mai ramas pe acolo : Boilerasul Ariston Ptiu Nu fi de Deochi , ca a Supravietuit pana acum , intrerupatoare , prize , Feronerie , Gasesc ei Unde sa le Plaseze ! prin Piata , prin Statie la 9 Mai , Un fel de ,, Lizeanu ,, se Orienteaza ei , astfel incat Dauna Sa fie Totala ! de nici un grup , Holding de 4 firme de asigurari sa nu o poata Acoperi , De Fapt Nu pot Ei Cu altele mai Mici daramite de genu Respectiv ! La s Vorba lui DAn ca ,, Bucurosi le om duce TOATe de e Pace ori Razboi .

 9. Vlad Tepes spune

  De ce nu li se imputã pagubele? E timpul sa -i educãm la cules de stuf ,…sât extrem de agresivi !!!

  1. Merica van der Klij spune

   si daca li se imputa,de unde platesc??si daca nu platesc,teoretic ar trebui sa faca puscarie…si…ne-nvartim in jurul cozii…ca la asta suntem fruntasi!!

  2. Vlad Tepes spune

   Încarcerați puși la muncã în agriculturã dar mai nou ne ferim sã aplicãm mãsuri ferme , mai bine le dãm ajutoare de tot felul, mai ceva ca muncitorilor care ne susțin!!!???

  3. Lacramioara Tofan spune

   Bine punctat,bravo

 10. Nelutu Toma spune

  Păcat ca a murit Antonescu

 11. Rosu Bogdan spune

  :((((

 12. Romeo Gabur spune

  Problema e că ei sunt scutul şi rezolvarea şmecheriilor electorale ale politicienilor emanați ai „revoluției din 89”,ei ca nație ştim de ce sunt capabili dar cei care se injosesc folosinduse de ei (voturi din partea lor cât de la un cartier) deci problema creată de țigani practic este problema țesută pe căi de parvenire a „politicului „nostru emanat al loviturii de stat din 1989 nu al nu stiu cărei revoluții, profilul țiganilor a rămas ne schimbat veşnic profitor și al nostru de ai tolera.

 13. Alex spune

  Sa mai zic si eu ca sunt din valeni de 21 ani de cand ma stiu.
  Lumina stradala noaptea nu este in valeni…lumina e pe cozla ok.
  Umbla in satre si fura ba nucii ba mere si cirese
  Mi a sarit tiganu de 12 13 ani ziua in amiaza mare la furat in ograda
  Pai scot bata si dai nu?
  Eu fac parnaie el e liber asa e in Romania
  Eu nu am apa si nici gaz …ei au
  Au drepturii de ce?

 14. Paduraru Vasile spune

  Bine domnilor dar au tot felul de drepturi ,dar indatoriri nu au ?Sa munceasca si sa plateasca ce au distrus !Munca in folosul comunitatii un program de 8 ore normal ,nu 1 2 ore pe zi ,vrei ajutor social sau ce mai doresti la munca in folosul comunitatii 8ore pe zi daca nu la revedere !

 15. dumitrache lucian spune

  Dl Redactor va rog daca se poate sa veniti pana in Valeni 1 in cartierul de vilute , sa constati dv la fata locului cu acest cartier este in BEZNA TOTALA , si in cartierul VALENI 2 E LUNIMA!!!! Deci..

  1. Vukovik spune

   DECI LUCIANE ! E clar v au , au umblat la Retea ,, Specialistii Apasi ,, sa va lase pe Voi in Intuneric ,, DESTEAPTA TE ROMANE ,, I ti Suna Cunoscut ? I ti Spun Va scot Ei Voua E On ul din Cap .DA ce Generatoare Nu SUNT ? Fa o Intrebare Pe la Mnealor , Mai STII Poate Au vreo OFERTA !

 16. Elena Ciausu spune

  Unde locuiesc fac numai dezastru nu muncesc sunt întreținuții statului pe banii noștri unde migrează unii tot așa procedează.

 17. Anca Delia Topoliceanu spune

  Păcat că oamenii decenți care muncesc și plătesc chirie așteaptă cu anii pentru un ANL. Iar ăstora li se dă casă gratis și își bat joc!

 18. Dan spune

  Încerc sa înțeleg, dar nu cred ca voi fi în stare sa înțeleg ceva. Cum naiba ăștia au mai multe drepturi decât romanii? De ce, unui roman, dacă se duce la primărie sa i se dea o casa, nu primește? De ce un roman este strâns cu ușa ca să-și plătească tributul la stat, și un țigan nu? De ce lor li se iartă toate matrapazlacurile pe care le fac, iar romanilor nu? De ce, după ce distrug, casa care a primit-o de la primărie pe banii plătitorilor de biruri, primesc alta? Unde e dreptatea frate, ca eu nu o vad?

 19. Mitrea Georgiana spune

  Trăiască alegerile! Masa asta e ușor de utilizat în folosul partidului, asa că, fâs cu tinerii și cu contribuabilii! Într-adevăr, ar trebui strânși și duși la ocnă, puși la muncă. Muncesc, primesc de mâncare! Nu, zi de post! Dacă puneam tot neamul lor la muncă împreună cu toți puturoșii asistați social, în 25 ani am fi avut autostrăzi mai multe decât nemții! Hai pa!

 20. anonim spune

  Astia le aduc voturi….

 21. FLORIN spune

  Asta se intimpla cind tot ce te intereseaza este sa furi.

  In ultimii 10 ani hotia si jaful a fost singurul scop a administratiei Nemtene,in frunte cu Pinalti.

  In cazul de fata cu locuintele sociale.

  De aia nici nu-i intereseaza ce se mai intimpla pe acolo.De aia nu sunt reguli.

  La fel a fost si in orasul Piatra Neamt.

  Tot ce s-a facut a fost cu scopul de a fura.De proasta calitate si cu comisioane /spagi maxime.

  In rest,E SIMPLU,oricine nu plateste taxe si impozite…NU ARE NICI UN FEL DE DREPTURI.

  Din pacate,poporul acesta este complet manelizat ,indolent si ne-educat.de aia sunt si asa de multi tigani pe aceste meleaguri…v-ati intrebat de ce?Pentru ca se aseamana foarte mult…cu poporul roman.

  Este numai o chestiune de timp pina cind tiganii vor fi majoritari.

  Sa vedem atunci cine o sa le platesaca romanilor minoritari ajutoarele sociale….

 22. KarmineLamborghini spune

  Bine ca au dat intotdeauna locuinte sociale la tigani si romanii cu probleme mari de sanatate au stat cu chirie ani intregi 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 asta nu inseamna cumva daca nu ma insel eu discriminare la romani ????? BA DA , DOMNIILOR DE LA PRIMARIE SI LOCATIVSERV CEI CARE S- AU OCUPAT CU INTOCMIREA REPARTITILOR LOCUINTELOR SOCIALE , UNEI PERSOANE CU HANDICAP I S-A DAT CASA INTRE TIGANI 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 Pai e normal asa ??? Si erau si alte case libere si sa aflu de pe net ca erau 24 de case libere in alte zone din Valeni 1 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕 Dar sa ai o casa in tr- o zona mai buna trebuie sa dai spaga grasa , daca nu dai nimic te da intre tigani si nu- i mai intereseaza pe nimeni ce faci si cum te descurci 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 si mai sunt si angajati de la Locativserv care se poarta oribil cu noii veniti care au primit casa 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

 23. Ady spune

  De ce acestor xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx li se da totul pe tava și au drepturi 1000?O sa vina vremea când aceste scursuri ale societății ne vor conduce dacă nu se iau masuri urgent…….

 24. Zanica Cerchez spune

  Se stia ca asa va fi! Se astepta cineva la altceva?

 25. Ionut spune

  Majoritatea talhariilor jafurilor sunt executate de tiganii din valeni 2.familia capra a terorizat si politia probabil odata ce nu fac absolut nimic.doar fura beau talharesc.niste putori ce sunt intretinuti de ajutoarele primariei

 26. Carmina spune

  Bine ca tineretul nu are unde sta si li se da animalelor astea de xxxxxx care au mai multe drepturi decat noi, romanii ,care platim taxe si impozite. La munca cu ei si daca nu vor , deportati pe o insula pustie. Li s-au dat case ,ei le-au distrus si au bagat animale inauntru. Acum vor iar case noi . Sa le dea teren sa isi puna corturile ca in locuinte oricum nu stiu sa stea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate