INCREDIBIL! Cei trei romi care au amenințat polițiștii din Târgu Neamț, cercetați în stare de LIBERTATE pentru ultraj

0

Cetățenii de etnie romă implicați în evenimentul petrecut aseară la Târgu Neamț au fost audiați. Procurorul a decis cercetarea lor în stare de… libertate, pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Se pare că amenințările cu moartea adresate polițiștilor nu au fost suficiente pentru luarea unei măsuri preventive. Nici încercarea de a lovi un agent cu o scândură de lemn. Legile noastre cele de toate zilele… Ca să fie arestați, probabil trebuia ca agentul principal Bogdan Ferestrăoariu să ajungă în spital, iar colegii lui să nu recționeze.

Iată firul incidentului de aseară, potrivit declarației purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu:

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 18.00, un echipaj de Ordine Publică a identificat pe strada Mihai Eminescu din Târgu Neamț două atelaje hipo staționate neregulamentar. În sprijin, a fost solicitat un alt echipaj de poliție aflat în proximitatea zonei. Polițiștii au identificat unul dintre conducătorii atelajelor, un tânăr de 22 de ani din Vînători- Neamț, pe care l-au sancționat conform H.G. 1391/2006 cu amendă în cuantum de 652 lei.

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat și polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț, care i-au solicitat celui de-al doilea conducător al atelajului,  un tânăr de 18 ani din Vînători- Neamț, să părăsească zona.

În urma luării măsurilor legale de către polițiști, un tânăr de 27 de ani, o femeie de 28 de ani (ambii din Vînători- Neamț) și un bărbat de 32 de ani din Târgu Neamț, care s-au deplasat ulterior la fața locului, s-au manifestat agresiv verbal și au adresat amenințări cu acte de violență polițiștilor. Aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul Poliției, fiind sesizat și procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț, care a audiat persoanele în cauză și a dispus cercetarea lor în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Cele trei persoane au fost sancționate cu amendă în cuantum de 1000 lei fiecare.

… nici al doilea căruțaș, în apărarea căruia au sărit cei trei romi agresivi, nu a scăpat de amendă.

Citește AICI articolul inițial (CLICK)


Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate