Închisoare- asta meritau și asta au primit ‘masculii’ care au violat un copil de 13 ani din Pipirig, Neamț

0

Și-au primit pedeapsa cei trei tineri din Pipirig care au batjocorit un copil de 13 ani în toamna lui 2018. La fel și mucosul care a filmat întreaga scenă și a trimis-o colegilor, ca sursă de amuzament.

f

După mai multe termene, hotărârea definitivă a fost luată marți, 23 iulie, de Curtea de Apel Bacău.

Inculpatul  Zamă Claudiu Constantin (în vârstă de 27 de ani) a primit ca „răsplată”, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată și de pornografie infantilă „(…) 4 ani şi 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 6 luni închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 5 ani (…)”.

Un alt inculpat, Gheorghiță Iulian (în vârstă de 20 de ani) a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău la pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

De asemenea, inculpatul Alupulesei Gheorghiță (în vârstă de 19 ani), va face 4 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

Le-a fost interzis si să comunice cu persoana vătămată, pe o perioadă de 2 ani.

Din pedepsele aplicate celor trei tineri, se va scădea  zilele de arest preventiv.

Mai ușor a scăpat Stănoaia Silviu, cel de-al patrulea tânăr implicat în coșmarul elevului din Pipirig. Deși s-a constatat că inculpatul a participat la viol și a și filmat scenele respective, fiindcă este minor (avea doar 15 ani la comiterea faptei…)  a primit „măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 2 ani„.

Sentința este definitivă.

Fapta a avut loc pe 27 octombrie 2018, în Pipirig, Neamț. Victima, depășită numeric, a fost luată și dusă într-o casă, apoi violată de toți „masculii”, pe rând. E dificil să explicăm, în scris, cam ce-au făcut acești „masculi”. De parcă nu era suficient, mucosul Stănoaia a filmat grozăvia, apoi a trimis imaginile colegilor din școală.

Copilul batjocorit nu a povestit familiei trauma suferită, și nici colegii nu au spus vreunui adult responsabil cam ce imagini video au primit. Cadrele didactice de la liceul din Pipirig au observat că, brusc, elevul de 13 ani are un comportament depresiv și au anunțat autoritățile.

Cei de la DIICOT au derulat ancheta, după ce au fost sesizați de către poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Târgu-Neamţ despre faptul că tineri din Pipirig ar fi realizat mai multe materiale video cu caracter sexual explicit, în care un minor, de 13 ani este obligat să exercite acte de natură sexuală. 

Adevărul e că nicio pedeapsă nu poate șterge cu buretele clipele de groază prin care a trecut minorul. Dar e bine-venită.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate