Începerea lucrărilor la drumul Roznov – Tazlău

0

Comisia de evaluare din cadrul Consiliului Judetean Neamt a finalizat procedura de atribuire a contractului … lucrarile de modernizare DJ 156 A (Roznov – Tazlău). Pentru executarea lucrărilor din proiectul “REABILITAREA SI MODERNIZAREA DRUMULUI JUDETEAN DJ156A, KM 28+000 – 40+700, JUDETUL NEAMT” depuseseră oferte firma S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. Bacău şi asocierea “SC TRUST CCDP SRL Roznov plus S.C. TLSIT S.A Piatra Neamţ”.
Comisia a declarat câştigătoare oferta prezentată de cele două firme nemţene asociate (valoarea ofertei – 12.281.006,21lei fără TVA, durata de execuţie – 6 luni).
“Bine că a fost finalizată această licitaţie şi că, de acum, se poate trece la executarea lucrărilor de pe drumul respectiv care trece prin Roznov, Borleşti şi Tazlău dar de care vor beneficia toţi şoferii care vor folosi acea rută care duce mai departe spre partea vestică a judeţului Bacău. Era şi cazul să trecem de la partea administrativă – care-şi are şi ea rostul ei – la partea de execuţie. Sunt convins că firmele de construcţii îşi vor face treaba cum trebuie dar şi specialiştii din Consiliul Judeţean vor monitoriza pas cu pas această lucrare pentru ca, în final, acel drum să fie de calitate europeană”, a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate