Întîlnire de afaceri organizată de Consiliul Judetean şi Antrec

0

La iniţiativa preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, judeţul Neamţ va găzdui la începutul săptămănii viitoare o întâlnire de afaceri organizată cu sprijinul ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural) care are ca temă dezvoltarea turismului din judeţul Neamţ.

Acţiunea constă într-un schimb de experienţă la care vor participa reprezentanţi ai pensiunilor din Neamţ şi din Braşov (zona Bran – Moeciu), conducerea şi specialişti din Consiliul Judeţean Neamţ.

Delegaţia oaspeţilor va fi condusă de Marilena Stoian presedinta de onoare ANTREC Romania şi Maria Stoian presedinta ANTREC Brasov iar oficiile de gazde vor fi făcute de Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ şi de Mişu Chiruc, preşedinte ANTREC Neamt şi preşedinte ANTREC Moldova, Regiunea de Nord – Est şi Sorina Bulai  Asistent Expert Coordonator Regional  / Proiect Resursa umana,investitie valoroasa in turismul rural romanesc ANTREC Neamt.

Programul acestui schimb se experienţă este orientat spre crearea de parteneriate între pensiunile din Neamţ şi din alte zone ale ţării care să aibă drept finalitate creşterea numărului de turişti care vin în judeţul nostru. Cel mai important moment al acestei acţiuni este masa rotundă care are loc luni, 28 iunie 2010, de la ora 17, la pensiunea Hanul Răzeşilor. Marţi şi miercuri vor avea loc vizite la punctele de atracţie turistică din judeţul Neamţ şi discutarea de soluţii concrete, cu aplicabilitate punctuală pe probleme specifice.

“Consider foarte util acest schimb de experienţă pentru că şi alţii au de învăţat de la noi dar şi noi avem de învăţat de la alţii. Nimeni nu le ştie pe toate, nici măcar în turism şi de ceea cred că experienţa prestatorilor de servicii turistice din Braşov şi mai ales din zona Bran – Moeciu poate fi de folos şi reprezentanţilor pensiunilor din Neamţ. Este o acţiune organizată în premieră de Consiliul Judeţean Neamţ, sunt convins că îşi va arăta utilitatea şi, în timp, vom organiza şi alte acţiuni similare. Aşa cum am spus de la preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, dezvoltarea turismului din această zonă binecuvântată este nu doar o prioritate a instituţiei pe care o conduc ci una din principalele oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului”, a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate