Începe „Piatra Curată” – luna curățeniei de primăvară

0

Este timpul pentru curățenia de primăvară!

Primăria municipiului Piatra-Neamț a declarat luna aprilie – „luna curățeniei de primăvară”. Acțiunea „Piatra Curată” se desfăşoară pe toată durata lunii aprilie și sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului Piatra-Neamț care vor să se alăture acțiunilor municipalității de ecologizare și de înfrumusețare a orașului și să atragă atenția în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor.

Pentru această ediție, municipalitatea pietreană va achiziționa puieți de arbuști ornamentali ce vor fi distribuiți asociațiilor de locatari începând de săptămâna viitoare (la o dată ce va fi ulterior anunțată) și se vor achiziționa și puieți de arbori și arbuști ce vor fi plantați împreună cu instituțiile și organizațiile ce se vor alătura campaniei. Toți cei care vor participa la campaniile de ecologizare vor primi saci pentru deșeuri și mănuși de unică folosință. Vă invităm să vă alăturați demersului nostru pentru a ne păstra statutul de oraș verde și curat!

„Piatra-Neamț este recunoscut ca unul dintre cele mai curate orașe din țară, iar statutul de Perlă a Moldovei trebuie menținut prin implicarea fiecăruia dintre noi. Vă invit să fiți partenerii municipalității pietrene, la fel ca de fiecare dată, și la ediția ,,Piatra Curată 2019” pentru un oraș verde și curat. Curățenia și estetica orașului vor reprezenta o prioritate și în acest an, în care vom planta peste 1000 de arbori și arbuști” a declarat primarul Dragoș Chitic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate