Incepe LigaI

0

Astăzi, vineri, 22 iulie se vor disputa primele 3 meciuri din Liga I:

Rapid Bucuresti – FC Vaslui, ora 18.30;

Dinamo Bucuresti – FCM Targu Mures, ora 20.20;

CS Mioveni – Universitatea Cluj, ora 22.00.

Dacă e să facem o mică analiză asupra acestui început de sezon şi de etapă, putem sublinia următoarele aspecte despre cele trei meciuri ce vor acea loc:

– primul meci ar da câştig de cauză echipei gazdă, adică Rapidului, însă aparenţa poate fi una înşelătoare, având în vedere forma bună în care se află echipa moldoveană. Sunt şanse mari ca Vasluiul să înceapă sezonul cu o surpriză pe terenul Rapidului. Asta depinde şi de determinarea cu care se vor mobiliza elevii lui Copos.

– în meciul al doilea observăm echipa Dinamo, care ar avea ocazia să înceapă cu o victorie acest sezon. Asta numai dacă mureşenii nu-i vor încurca planurile proaspătului ginerică, Cristi Borcea.

– meciul al treilea este deschis oricărui rezultat. Pe deoparte avem echipa din Mioveni, care vine din Liga II şi doreşte să înceapă cu dreptul acest sezon, de partea cealaltă clujenii se pot impune datorită maturităţii pe care o au după sezonul precedent în Liga I.

Sperăm ca acest sezon să fie unul frumos, desfăşurat în spiritul fair-play-ului şi sportivităţii. Aşteptăm deasemenea şi rezultate bune de la echipa noastră, Ceahlăul, care anul acesta sperăm că şi-a propus obiective cât mai mari. Le urăm succes în noul sezon competiţional!

Iosub Cătălin

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate