Începând de vineri, 3 februarie, elevii intră în vacanța intersemestrială

0

vacanta

Începând de vineri, 3 februarie, după terminarea cursurilor, elevii  intră în vacanța intersemestrială, urmând să se întoarcă la ore luni, 13 februarie, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.
Următoarea vacanță, cea de primăvară, este programată între 19 și 30 aprilie. Practic, elevii vor fi liberi din 14 aprilie, după finalizarea cursurilor, deoarece ziua de 17 aprilie, a doua zi de Paști, este nelucrătoare, iar pe 18 aprilie, conform contractului colectiv de muncă, dascălii au liber.
Vacanța de vară va debuta în ziua de 17 iunie și se va încheia în 10 septembrie.

Pentru clasele terminale din învatamantul liceal, anul școlar se va  încheie in data de 26 mai 2017, iar pentru clasa a VIII-a, in data de 9 iunie 2017.
Programul național ”Școala altfel” are o durată de cinci zile consecutive lucrătoare în timpul anului școlar și poate fi derulat pe baza unei planificări ce rămâne la decizia unităților de învățământ.

Intervalul aferent programului „Scoala altfel” nu coincide cu perioada in care se sustin tezele semestriale. Acestea vor avea loc, de regula, la finalul semestrelor, dupa parcurgerea programei scolare cu cel putin trei saptamani înainte de finalul semestrului. Etapele naționale ale olimpiadelor școlare se organizeaza, de regula, în perioada vacantei de primavara, potrivit calendarului olimpiadelor naționale școlare

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate