Incep inscrierile pentru concursul de admitere organizat de SRI prin Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”

0

Serviciul Roman de Informatii organizeaza in sesiunea 2011, in vederea completarii efectivelor de ofiteri operativi de informatii, prin Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, concurs de admitere la urmatoarele forme de invatamant:

1. Studii universitare de licenta, in cadrul Facultatii de Informatii, in perioada 18-24 iulie 2011, la specializarile Psihologie-informatii si Studii de securitate si informatii.

Cifra de scolarizare, la nivel national 2011-2014, este de 12 locuri pentru baieti si 3 locuri pentru fete, pentru specializarea Psihologie-informatii si 9 locuri pentru baieti si 6 locuri pentru fete la specializarea Studii de securitate si informatii.

Durata studiilor este de 3 ani, curs de zi, si se adreseaza exclusiv absolventilor de liceu cu diploma de BAC, in varsta de pana la 23 de ani impliniti in anul organizarii concursului, care sunt apti din punct de vedere medical si psihologic si accepta sa lucreze, dupa finalizarea studiilor in unitatile unde vor fi repartzati.
PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI: 18 – 24.07.2011

Pentru a dobândi calitatea de ofiţer de informaţii şi competenţele necesare exercitării atribuţiilor profesionale este necesară continuarea pregătirii universitare în cadrul unui program universitar de masterat profesional dedicat, organizat de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”.

Inscrierile pentru participarea la concurs se fac, in perioada 31 ianuarie – 25 februarie 2011, la sediul Directiei Judetene de Informatii Neamt, din Piatra Neamt, Str. Eroilor, nr 16. Detalii suplimentare se pot obtin la tel. 0233/209920 sau pe site-ul www.sri.ro.

Candidaţii se vor prezenta pentru înscriere cu BI/CI în original şi în copie, iar cererile se vor completa în mod obligatoriu la toate rubricile.

2. Studii universitare de masterat in specializare „Intelligence si securitate nationala” si „Analiza de Intelligence”, in perioada 3-4 septembrie 2011.
Candidaţii declaraţi „Admis” vor fi încadraţi în Serviciul Român de Informaţii, urmând ca prin cursurile menţionate să dobândească în plan profesional competenţele necesare exercitării atribuţiilor de ofiţeri de informaţii operativi, respectiv ofiţeri de informaţii analişti.
ÎNSCRIEREA CANDIDAŢILOR: 31.01 – 25.02.2011
PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI: 03 – 04.09.2011

DURATA PROGRAMULUI: 4 semestre
NUMĂRUL DE LOCURI SCOASE LA CONCURS:

  • Specializarea „Intelligence şi securitate naţională”– 25 locuri din care:

– 18 bărbaţi

– 7 femei.

  • Specializarea „Analiză de Intelligence” -10 locuri din care:

– 5 bărbaţi;

– 5 femei.

Programele de pregătire se adresează absolvenţilor ciclului I – studii universitare de licenţă, sunt structurate pe patru semestre şi asigură formarea viitorilor ofiţeri de informaţii (pe cele două componente – informaţii-operaţiuni şi analiză) prin extinderea, în domeniul informaţiilor pentru realizarea securităţii naţionale, a pregătirii universitare a candidaţilor, care va fi atestată prin diplomă de master în concordanţă cu standardele specifice calităţii învăţământului superior pe plan naţional şi internaţional.

Pe întreaga desfăşurare a programului, cursanţii vor avea statut de angajaţi ai Serviciului Român de Informaţii, cu toate drepturile şi obligaţiile ce decurg din acesta, astfel:
• angajaţi civili, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, (pe durata primelor 4 luni aferente modulului I).
• ofiţeri de informaţii, pe restul duratei cursului, în situaţia promovării evaluărilor complexe ce vor fi susţinute la finalul primelor 4 luni aferente modulului I.
Cursanţii care nu vor promova probele de evaluare necesare chemării în activitate ca ofiţeri vor înceta pregătirea în cadrul Academiei şi raporturile juridice de muncă stabilite cu Serviciul Român de Informaţii.

Oferta se adreseaza exclusiv absolventilor de studii superioare cu examen de diploma sau cu licenta in varsta de cel mult 32 de ani impliniti in anul organizarii concursului care indeplinesc in mod cumulativ conditiile pentru incadrare in SRI in calitate de ofiteri de informatii, sunt apti din punct de vedere medical si psiholigic, buni cunoscatori ai unei limbi straine si care sunt dispusi dupa terminarea studiilor sa desfasoare activitati in orice zona a teritoriului national potrivit intereselor si nevoilor institutiei.

Inscrierile pentru participarea la concurs se fac in perioada 31 ianuarie – 25 februarie 2011, la sediul Directiei Judetene de Informatii Neamt, din Piatra Neamt, Str. Eroilor nr. 16. Detalii suplimentare se pot obtin la tel. 0233/209920 sau pe site-ul www.sri.ro.

Cererea-tip de înscriere va fi însoţită de următoarele documente:
1. diploma de licenţă, diplomă echivalentă sau adeverinţă eliberată de instituţiile de învăţământ superior de lungă durată (copie legalizată);
2. foaia matricolă (copie legalizată);
3. certificatul de naştere (copie legalizată);
4. cartea (buletinul) de identitate (copie xerox);
5. hotărârea judecătorească sau alte documente privind schimbarea numelui pentru cei care şi-au schimbat numele (copie legalizată);
6. certificatul de căsătorie (copie legalizată);
7. un dosar plic;
8. trei fotografii color 3/4.

Cererea-tip de înscriere va fi însoţită de următoarele documente:
1.
diploma de licenţă, diplomă echivalentă sau adeverinţă eliberată de instituţiile de învăţământ superior de lungă durată (copie legalizată);
2.
foaia matricolă (copie legalizată);
3.
certificatul de naştere (copie legalizată);
4.
cartea (buletinul) de identitate (copie xerox);
5.
hotărârea judecătorească sau alte documente privind schimbarea numelui pentru cei care şi-au schimbat numele (copie legalizată);
6.
certificatul de căsătorie (copie legalizată);
7.
un dosar plic;
8.
trei fotografii color 3/4.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate