Incendiu violent în această dimineață (NEAMȚ)

0
imagine ilustrativă

Un incendiu violent s-a produs în această dimineață la o locuință din comuna Petricani. Acoperișul unei case a fost mistuit de flăcări și exista riscul propagării la întreaga locuință. Din fericire proprietarii s-au autoevacuat la timp și nu au fost victime.

„Prin apel la 112, în jurul orei 04:05, pompierii au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Petricani.


La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD .

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe din localitatea Țolici, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.


Proprietarii locuinței s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.


Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul locuinței (construit din astereală lemn și învelitoare din tablă). S-a deteriorat acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp.


Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind amplasarea necorespunzătoare a sistemelor de încălzire față de materiale combustibile.


Nu au fost victime.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate