(FOTO) Dacă acum se circulă așa în Piatra Neamț, va fi un coșmar cu o singură bandă pe sens…

3

Principalele artere din Piatra-Neamț unde se circulă acum pe două benzi se vor transforma, astfel încât o banda va fi delimitată și alocată doar transportului în comun și o bandă pentru restul participanților la trafic.

Motivarea acestei reduceri la o bandă a spațiului pe care pietrenii pot circula cu mașinile este ”încurajarea deplasărilor pietonale și reducerea emisiilor poluante generate de traficul auto în zona centrală a orașului”. Mai multe despre acest proiect puteți afla de aici (click aici).

Până când această idee senzațională va fi pusă în practică, să facem totuși un exercițiu de imaginație…dacă la 2 benzi se circulă atât de greu, oare cum va fi cu una singură?

Sursa foto: Facebook (Vasile P.)

Pe aceeași temă:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Yoo spune

  Abia astept să pot merge cu bicicleta fără teama că ma ia unul pe botul mașinii, acum trec pe langa tine la 10 cm….

 2. Ionda spune

  Cum ne descurcam pe Decebal, de la Gostat la Moldocor, unde o banda e ocupată de parcări, așa ne vom descurca și pe Traian. Pai in fata la Adridan-ul de pe Decebal, nici macar o banda nu ai, când opresc clienții in spic. Nu mai vorbim de faptul ca toate mașinile de Școala își fac traseul numai pe aici și ești constrâns sa circuli cu 20 km in spatele lor.

  1. Radu spune

   @Ionda: nu prea ai habar de ce vorbești… In zona de care spui doar un sens este îngustat, cel spre ieșire. Dimineața, traficul important este invers. Situația devine, chiar și așa, critică de fiecare data când ploua sau când este vreo sărbătoare sau pur și simplu. Acele blocaje situaționale vor deveni norma de trafic pe bulevardele pietrene, doar pentru că așa are chef Carabelea…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate