Incendiu urmat de explozia unei butelii – FOTO

0

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 14:30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Davideni, comuna Țibucani.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu două autospeciale pentru stingere, pompierii voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și voluntari din cadrul SVSU Țibucani cu UTV-ul din dotare.Incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la locuință.

În interiorul anexei gospodărești (bucătărie de vară) se afla o butelie, care a explodat. Nu au fost victime. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. In urma incendiului a ars anexă gospodărească cu suprafața de aproximativ 30 mp cu bunurile materiale aflate în interiorul acesteia. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate