Incendiu The Society Club Piatra Neamt

5

In dimineata zilei de 19.02.2011, in jurul orei 05.00, a fost semnalat un incendiu in desfasurare in incinta localului The Society Club Piatra Neamt, aflat in cladirea telegondolei, zona Gara.

Pompierii au ajuns in timp util si au limitat pe cat posibil pagubele provocate de un incendiu produs, din cate se pare, din cauze de neglijenta.
Incendiul de la  The Society Club Piatra Neamt nu a fost provocat intentionat cum am inceput sa ne obisnuim in Piatra Neamt. Localul The Society nu prezenta urme de patrundere prin efractie sau elemente care sa indice prezenta unei incendieri intentionate.
Vom reveni cu detalii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. @x spune

  @X pe ce site este postat faptul ca gabriel muraru are firmele in lichidare judiciara ?

 2. […] Astazi firma se afla in procedura de insolventa , vom revenii cu detalii. Foto: ZiarPiatraNeamt.ro […]

 3. […] Via : Ziar Piatra-Neamt […]

 4. Dana spune

  Cred ca acum e cazul sa schimbi reclama din stanga, ca nu prea vad unde e eleganta intr-un morman de scrum. 🙂 Stilul poate fi usor de recunoscut, iar cu rafinamentul, ma rog, vedem ce zic pompierii.

 5. x spune

  Oare chiar nu a fost provocat? dupa ce toate firmele lui Gaby Muraru sunt in lichidare judiciara cum prezenta un sait ieri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate