Incendii in Neamt 17-18 februarie

0

Incendiu în comuna Borca (17.02.2011)

La ora 14.21, Garda nr. 2 de intervenţie Poiana Teiului a fost alertată şi a intervenit cu un maistru militar, 4 subofiţeri şi o autospecială pentru stingerea şi localizarea unui incendiu izbucnit într-una din camerele unei locuinţe (aparţinând lui Ioachim B.) din satul Soci, comuna Borca.

Incendiul a fost cauzat de sistemul de încălzire neizolat corespunzător (soba era amplasată lângă peretele din lemn, fără a fi izolată termic faţă de acesta). Au ars cca 3 mp din peretele camerei (construit din lemn, tencuit).

La intervenţie a participat şi SVSU Borca cu o autospecială.

Incendiu în comuna Girov (18.02.2011)

La ora 03.27, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 10 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând lui Paul P.) din satul Verşeşti, comuna Girov.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic corespunzător faţă de materialele combustibile. Au ars cca 100 mp din acoperişul locuinţei (construit din asterială lemn cu învelitoare tablă), 4 ferestre, o uşă, 2 mp de planşeu şi peretele comun dintre dormitor şi bucătătie (în jurul coşului de fum). S-au degradat cca 60 mp din planşeul locuinţei (din şipcă şi lut) şi câteva dintre bunurile aflate în interior.

Proprietarul a făcut foc în sobă şi a plecat, el locuind în altă parte. Locuinţa era deconectată de la furnizarea energiei electrice prin îndepărtarea siguranţelor de la tabloul electric.

Incendiu la o autoutilitară în comuna Borleşti (18.02.2011)

La ora 07.37, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 3 subofiţeri şi autospeciala FRAP pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară (an de fabricaţie 1996, aparţinând lui Cristian P.), aflată pe raza localităţii Ruseni, comuna Borleşti.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la instalaţia de climatizare. Autoutilitara a ars în totalitate. Proprietarul a pornit maşina după care a intrat în locuinţa proprie, iar când a revenit la maşină (după aproximativ 10 minute) aceasta era cuprinsă de flăcări.

Stiri Neamt

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate