Incendiu la o garsonieră din Piatra-Neamț. Posibil scurtcircuit

2

Luni, 24 octombrie, în jurul orei 12:15, s-a semnalat prin 112 un incendiu izbucnit la o garsonieră din cartierul Precista. Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului și au reușit să stingă focul. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit. Ancheta este în curs de desfășurare.


telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. VUK spune

    ALO ! IGSU DOMLE mai faceti un Spot Ca Acela cu ARagazul si Dinamita din spatele lui , Cu Soba cu aceiasi actori , Ca Uite UNII Nu apucara sa bage la Cap ca a Venit SEzonu RECE ! Si se Impune Un Pic de Vigilenta ! Uite ce Profesor O fi Fost Al de a spart Geamu la locuinta , ca sa Inteteasca Focu si mai abitir , BinE A vrut sa scoata FUMU , Pesemne , Sa miroasa in tot cartieru , Eventual sa mai sara niste Jar , spuza Sa mai Aprinda si pe la altii , Ce Numai ,, Eu ,,Sa Stau cu carpa n geam de Sarbatori ! SA Fiu Eu Nu s CUm daca Usa din penultima poza Nu Seamana ,Aduce Cu cea din ,, ALO ! ATERIZEAZA Strabunica ,, pe FINAL De pelicula .

    1. misu spune

      Esti repetent..ai nota 2!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate