Incendiu la o autoutilitară în municipiul Piatra Neamţ (30.08.2012)

0

Salvatorii pietreni au fost alertaţi şi au intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară aflată în zona străzii Muncii din municipiul Piatra Neamţ.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Conducătorul auto a oprit maşina la trecerea peste calea ferată, barierele fiind lăsate pentru a permite trecerea unui tren. În momentul în care a încercat să pornească maşina de sub capotă a ieşit fum. Conducătorul auto a deschis capota şi a sesizat că în interiorul compartimentului motor s-a produs un incendiu. Imediat a acţionat cu stingătorul aflat în dotarea maşinii, fiind sprijinit de câţiva participanţi la trafic cu stingătoare, printre care şi un paramedic aflat în trecere prin zonă.

Au ars componentele din material plastic aferente motorului, instalaţia electrică şi instalaţia de alimentare. Din cauza temperaturii degajate de ardere s-au degradat şi elementele necombustibile din compartimentul motor.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate