Accident rutier la iesirea din Tg. Neamt

0

În ziua de 29 august 2012, în jurul orei 08.50, pe DN 15 C, la iesirea din orasul Tg. Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce G. Cristian, de 43 de ani, din comuna Brusturi, judetul Neamt, conducea o autoutilitară, pe DN 15 C, la iesirea din orasul Tg. Neamt, a acrosat cu oglinda retrovizoare dreapta biciclistul T. Gheorghe, de 60 de ani, din comuna Răucesti, judetul Neamt, care se deplasa în fata sa si care a încercat să ocolească o denivelare din carosabil, moment în care s-a dezechilibrat si a fost acrosat de
vehicul.
Biciclistul a suferit o plagă contuză regiunea occipitală dreapta. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt. În ziua de 29 august 2012, în jurul orei 10.30, pe DN 15 C, în localitatea Bodesti, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce U. Gabriel, de 44 de ani, din comuna Boroaia, judetul Suceava, conducea un autoturism, pe DN15C, în localitatea Bodesti, a surprins si accidentat un minor, în vârstă de 7 ani, din comuna Bodesti, judetul Neamt, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, pe bicicletă.
Minorul a suferit un traumatism cranio – cerebral minor.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate