Incendiu într-o gospodărie din Neamț, cauzat de un scurtcircuit electric

0

În data de 17.03.2023, jurul orei 15;00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în satul Poiana din comuna Grințieș.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului și SVSU Grințieș.
Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la fondul forestier
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars; acoperișul casei pe o suprafața de aproximativ 25 mp, deșeuri depozitate în pod, anexa gospodărească, construită din lemn și bunurile materiale din interiorul acesteia.
Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

La aceeași dată, în jurul orei 17:30, un echipaj de pompieri (cu o autospecială de stingere) din cadrul Punctului de lucru Roznov și membri ai SVSU Piatra Șoimului au intervenit în satul Poieni pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ trei hectare.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate