Incendiu în NEAMȚ. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri

0

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați astăzi despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Poienari.
Incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească (bucătărie de vară), cu posibilitatea propagării la locuința care se afla la o distanță de aproximativ 4 m.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Poienari cu o autospecială de stingere, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Poienari.
În interiorul anexei se afla o butelie  care a fost evacuată de pompieri.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul anexei (obiecte de mobilier,  materiale textile, etc).
A fost salvată locuința și alte anexe care se aflau în vecinătate.
Cauza probabilă de producere a incendiului a  scăpările de gaze combustibile.
Proprietarul locuinței,  în vârstă de 68 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței. Acesta a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la paramedici,  după care a fost transportat la CPU Roman.”,
a transmis ISU Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate