Incendiu în Dragomirești

0
Foto: Arhivă

Actualizare:

Luni, 10.12.2018, la ora 21:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Hlăpești, comuna Dragomirești. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț care au localizat și lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars: 20 tone furaje, anexa gospodărească din lemn (40 mp), un adăpost de animale pe cca. 12 mp și o magazie de lemne, pe cca 16 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”.

*****

În această seară a izbucnit un incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Hlăpești, comuna Dragomirești. Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-au deplasat de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, anunță ISU Neamț.

Revenim cu informații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate