Incendiu devastator în Roznov – Patru persoane au fost rănite (IMAGINI)

0

În data de 04.08.2023, la ora 14:24, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la ansamblu de locuințe din orașul Roznov.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Roznov (o autospecială de stingere), Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingereși o ambulanță SMURD EPA ), Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD TIM și o ambulanță SMURD EPA ) și SAJ Piatra Neamț (o ambulanță).
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o terasă și la acoperișul unei construcții P+1 în forma de L.
12 persoane s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul terasei (confecţionat din policarbonat) pe o suprafață de 8 mp, mobilier din plastic (de pe terasă), fațada construcției pe o suprafață de 14 mp și acoperișul construcției pe o suprafață de 100 mp.
Patru persoane au primit îngrijiri de la echipajele SMURD și SAJ. Un bărbat de 82 de ani, ce prezenta arsuri la nivelul membrului superior stâng, a fost transportat se echipajul SMURD TIM la UPU Piatra Neamț.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare lăsată nesupravegheată)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate