Incendiu de vegetație uscată în comuna Bicazu Ardelean. Pompierii au acţionat ore bune pentru stingerea focarelor de incendiu

0

Joi, 07.04 a.c., la ora 14:57, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată pe un teren din satul Toşorog, comuna Bicazu Ardelean. La locul indicat s-au deplasat doi ofiţeri şi nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra-Neamţ cu o autospecială de transport personal şi două camioane de intervenţie.
Până la sosirea pompierilor militari, 12 membri ai SVSU, 10 salariaţi ai Ocolului Silvic şi 30 de localnici au reuşit să oprească extinderea incendiului.
Pompierii au acţionat până în jurul orei 20:00 pentru stingerea focarelor de incendiu folosind apă adusă în rucsacii cu această destinaţie.
Au ars 200 de metri de gard din lemn, 22 de cioate şi vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ jumătate de hectar, de pe trei proprietăţi. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate