Incendii in Neamt

2

Incendiu în comuna Săbăoani

(20.10.2011)

La ora 13.11, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren (mirişte) din localitatea Săbăoani.


Au ars cca 0,6 hectare de vegetaţie uscată şi porumb. Pompierii militari au fost sprijiniţi de 4 voluntari şi o autospecială din cadrul SVSU Săbăoani.

Incendiu în comuna Girov

(20.10.2011)

La ora 14.11, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran din localitatea Dăneşti, comuna Girov.

Au ars cca 5 hectare de vegetaţie uscată, flăcările afectând şi un gard din lemn (proprietatea lui Vasile D.), pe o lungime de 120 de metri. Pompierii militari au fost sprijiniţi de 2 voluntari din cadrul SVSU Girov.

Incendiu în comuna Gherăeşti

(20.10.2011)

La ora 16.36, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la porumbul depozitat sub formă de stivă pe un teren (aparţinând lui Dumitru R.) din localitatea Teţcani, comuna Gherăeşti.

Incendiul a fost cauzat de utilizarea focului deschis în spaţii deschise. Au ars cca 3000 de kilograme de porumb. La intervenţie a participat şi SVSU Gherăeşti.

Incendiu în comuna Pînceşti

(20.10.2011)

La ora 17.52, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 4 ofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje dintr-o gospodărie (aparţinând Mariei C.) din localitatea Ciurea, comuna Pînceşti.

Incendiul a fost cauzat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Au ars cca 3 tone de furaje (fân).

Incendiu în oraşul Roznov

(20.10.2011)

La ora 23.17, pompierii militari pietreni au fost alertaţi şi s-a deplasat în localitatea Roznov – satul Slobozia, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în podul locuinţei lui Gheorghe G.

Incendiul a fost cauzat de efectul termic al curentului electric (supraîncălzirea unui cablu electric defect – neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată – amplasat în podul locuinţei, în apropierea materialelor lemnoase; cablul electric alimenta aparate electrice şi electronice din locuinţă). Au ars: acoperişul pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, scânduri, cereale şi piese auto depozitate în pod. S-a deteriorat tavanul locuinţei, pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Silvia spune

    Cu vointa dvs(sau nu) am så continui så må intreb de ce ? De ce atitea nelegiuiri si de ce organele abilitate nu-si fac datoria ? Sunt f.tristå cå locul unde m-am nåscut,casa pårinteascå a ars,acum e un noian de gunoi.Nu am indråznit decit in poze så våd ce a mai råmas din munca pårintilor,bunicilor.Lociesc de citiva ani intr-o tarå unde legea e sfintå ! Dacå rupi o floare trebuie så råspunzi in fata legii.Råspunzi ptr.cå „unde-i lege,nu-i tocmealå” stimati „militieni” sau cum vå numiti dvs.Måcar dacå la fiecare din cei ce nu-si fac datoria,så li se intimple ce ni s-a inmplat mie si la multi oameni din Ciurea,com.Pincesti.Cu stimå ptr.voi redactia,Silvia Sircu Göteborg Suedia.Atit am avut de spus.Cu atit pot si eu så må „råzun” cunva !! Poate cineva in måsurå så-si facå niste mustråri de contiintå si så-i intrebe pe toti acei militieni cum isi justificå ei lefurile dacå tot nu fac nimic ?

  2. Silvia Sircu spune

    Bunå ziua ! Må bucur så am ocazia så-mi exprim indignarea in legåturå cu nenorocirile ce le cunosc cå au loc in Ciurea de citiva ani in urmå.Di toate cazurile de furt,incendiu sau alte diverse lucruri negative ce tot se intimplå in satul un m-am nåscut,nu am auzit o datå,måcar o datå ca vinovetii så suporte consecintele legilor dacå mai sunt respectate in Romånia !!!!???? In anul 2010,15 iunie 2010 ni s-a dat foc la casa pårinteascå.A ars tot mobilå,textile,tot,tot.Desi s-a vehiculat in sat numele celui bånuit cå ar fi fåcut asta din motive de råzbunare banalå,desi a fost informate si org,locale(må refer strict la postul de politie Pincesti),nimeni,dar nimeni nu a råspuns måcar din bun simt så stim si noi rezultatul unor eventuale cercetåri.Acolo,pe plan local se intimplå niste lucruri deloc normale,hotii isi bat joc bine merci oameni si-si desfåsoarå in continuare activitatea lor nestingheriti.Nu pot så cred cå uneori,si accentuez uneori mai sunt arestati doar ptr.ca apoi så fie eliberati,ei intrcindu-se la „treabå” fårå probleme!In Ciurea se intimplå probleme mri,oamenilor le este fricå så vorbeascå,sunt descurajati si nu-i ajutå nimeni.Din nenorocitii care sunt in legåturå cu hotii-mai si candideazå la cite un post de „consilier” …nu-i asa ptr.cå dacå se poate de ce nu ?? As intreba organele de politie,indiferent de ordinea ierharhicå ,acesti politisti care sunt plåtiti din banii pulici,cum dorm sau de ce dorm pe banii oamenior.Mi-am låsat adresa de email si sunt dispuså så råspund ptr.ceeea ce am indråznit så scriu.Vå multumesc .Si dacå sunteti curiosi så verificati cele sustinute de mine,mergeti la fata locului si veti aflå f.multe lucruri (bizare) interensante.Succes d-lor politisti !!!!!!????As vrea doar så vå transmit !: så vå fie rusine !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate