Incendii in Neamt, 1 februarie

0

Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Roman (01.02.2011)

La ora 12.00, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Roman, situată în zona străzii Colectorului.

Incendiul a fost cauzat de acţiunea unor persoane iresponsabile. Au ars cca 250 mp de deşeuri menajere, materiale textile şi deşeuri de carton, sub forma mai multor focare. Intervenţia a durat până la ora 14.20.

Incendiu în comuna Boteşti (01.02.2011)

La ora 15.00, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje dintr-o gospodărie (aparţinând lui Vasile P.), situată în localitatea Boteşti.

Incendiul a fost generat, cel mai probabil, prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Au ars cca 5 tone de furaje (lucernă), cca 15 ml de gard din scândură şi cca 14 mp de asterială din lemn folosită pentru construcţia acoperişului depozitului. S-a degradat acoperişul depozitului, construit din plăci de azbociment. La intervenţie a participat şi SVSU Gherăieşti.

Incendiu în municipiul Piatra Neamţ (01.02.2011)

La ora 15.26, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 7 subofiţeri, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi autospeciala FRAP pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un spaţiu dezafectat (canal) situat pe strada Mihai Stamatin din municipiul Piatra Neamţ.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind utilizarea focului deschis în spaţii închise. Au ars cca 100 de kg. de mase plastice şi deşeuri textile, depozitate în respectivul spaţiu.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate