Încă una de la primărie! Amendă de la 1.000 la 1.500 lei dacă speli sau repari mașina în fața blocului la Piatra-Neamț

3

Noul “Regulament privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică din municipiul Piatra-Neamț” propus de primarul Carabelea și votat de consilierii locali din Piatra-Neamț, probabil unii neștiind ce votează, spune:

ART 2 Este interzisă: lit. h) spalarea masinilor precum si repararea acestora pe trotuar, pe partea carosabila sau in orice alte spatii neamenajate în acest scop.

Nerespectarea acestei reguli se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 1.500 lei.

Deci, adio cu spălat sau șurubărit pe la mașină prin fața sau prin spatele blocului. E mai ieftin să mergi la service sau la spălătorie decât să plătești amenda stabilită de primăria Piatra-Neamț. S-a stricat ceva la mașină, suni frumos la firma de tractări, te duce la service și asta e. Nu repari tu la colțul blocului, că te pricepi, alternatorul, schimbi vreun furtun sau, Doamne ferește, îți faci schimbul de ulei sau antigel.
Dacă vrei musai să șurubărești la mașină în fața blocului, atunci ai nevoie de câțiva vecini să stea de șase la colțurile blocului să nu vină careva să te prindă în fapt și să te amendeze.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Gradinaru Neculai spune

  Cum adică: nu am voie să-mi pun lichid pentru parbriz, să completez cu antigel, cu lichid de frână, să rezolv o pană de cauciuc schimbând cu roata de rezervă , etc. ????? Înțeleg să nu fac reparații la motor, să schimb uleiul, să spăl mașina . Această măsură luată fără a explica cele de mai sus, se numește incompetență și ….. Rușine să vă fie neaveniților și incompetenților.
  Deci după ei trebuie: să merg cu parbrizul neșters, fără antigel ca să-mi ia foc mașina, fără ulei ca să gripez motorul, să nu fac pana schimbând cu roata de rezervă, să nu completez cu lichid de frână ca să fac accidente, etc.
  Alooooo ! Știți câtă legislație încălcați cu această hotărâre ori nu știți ce ați votat ?

 2. Pintea spune

  Eu cred că domnul primar ar trebui să vadă alte chestii care intra.adevar sunt urgente! Așadar,de când sunteți primar mie personal mi se pare că nu a.ti făcut nimic bun, din contră mă uimiți cu deciziile pe care le luați! Deci,sincer îmi pare rău că a.ti ajuns primar!

  1. Ion spune

   In articol este vorba de : “ spalarea masinilor precum si repararea acestora pe trotuar, pe partea carosabila sau in orice alte spatii neamenajate în acest scop”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate