Inaugurarea DJ Girov – Dobreni si a noului imobil care gazduieste Muzeul de Stiinte Naturale din Roman

1

Miercuri, 27 iulie, s-au desfasurat doua evenimente importante pentru judetul Neamt. In jurul orei 10.00 a avut loc receptia lucrarilor din cadrul drumului judetean Girov – Dobreni, cu participarea oficialitatilor nemtene. Aceasta inaugurare continua lantul modernizarilor infrastructurii nemtene. In 2 ani s-au realizat 8 km de drum pe ruta Girov-Dobreni, fiind un drum cu un trafic deosebit, mai ales ca face legatura cu drumul modernizat anul acesta din fonduri europene, Girov- Roznov. “Din datele pe care le avem de la CJ Neamt, traficul a crescut de 5 ori pe perioada anului trecut. As vrea sa fac mentiunea ca lucrarea a fost efectuata de SC Drupo, societate a CJ Neamt. Felicit conducerea societatii, se circula foarte bine pe drumul Girov- Dobreni.”, a declarat presedintele CJ Neamt, Vasile Pruteanu.

In jurul orei 12, la Roman, a avut loc inaugurarea noului imobil al Muzeului de Stiinte Naturale. Consiliul Judetean Neamt s-a implicat in mod deosebit in administrarea Complexului Muzeal Judetean, dovada fiind acest eveniment care a marcat inaugurarea unui spatiu destinat vizitarii expozitiilor din cadrul Muzeului de Stiinte Naturale.

In cadrul acestei manifestari, au luat cuvantul directorul Complexului Muzeal Judetean Neamt, Gheorghe Dumitroaia, presedintele CJ Neamt, Vasile Pruteanu, primarul Romanului, Laurentiu Leoreanu si alte personalitati prezente la inaugurare.

Puteti vedea mai sus imagini din cadrul deschiderii noului imobil, precum si declaratiile celor prezenti.

Art. pub.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. Gelu spune

  Eu nu comentez decat poza muzeului.
  As putea sa pariez 1 milion de euro ca este acelasi arhitect care a proiectat blocul ridicat pe locul centralei termice din fata scolii nr.3,si locuinta de pe Stefan cel Mare a proprietarului acelui imobil.
  Probabil ca a costat mai putin proiectul,daca s-a facut prin binecunoscuta metoda „copy-paste”.
  Sau poate ca nu.
  Inclusiv culorile finisajelor par aceleasi.
  Are vreo relevanta observatia mea?
  Adeptii teoriilor conspiratiilor locale si ziaristii de investigatie,daca n-au capitutlat cu totii, n-au decat sa investigheze si sa ne informeze despre aceasta chestiune,eventual prin commenturi cu majuscule.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate