In numele regelui, spre binele tamaduitorilor si al iobagilor, se va infiinta un nou Ducat SRL

0

Deoarece marele Ban Vasile, impreuna cu toti sfatuitorii lui, nu a fost in stare sa rezolve problemele vracilor si tamaduitorilor din regat, s-a hotarat infiintarea unui DUCAT AL VRACILOR SRL care sa fie afiliat Consiliului condus de marele Ban Vasile.
Ducatul Vracilor SRL va externaliza toate nevoile tamaduitorilor in afara de leafa si va lua asupra sa toate datoriile pe care le au in momentul de fata vrajitorile, vracii si tamaduitorii din Regatul Neamtului.
Asadar, pentru a fi siguri ca noul Ducat SRL va avea soarta Ducatului Calor SRL, se va cauta cel mai incompetent Baci din cele 7 zari si se va pune la carma acestuia pentru a-l duce cat mai repede la un faliment regal onorabil.
Boierii ce vor putea avea relatii cu noul Ducat SRL si vor lua galbeni vor fi aceiasi care sunt pe lista de vasali ai Regatului de Neamt. Boierii ce nu au facut dovada de vasalitate fata de rege nu au ce cauta pe mosia noului Ducat SRL.
Boierii ce vor dori sa ia din banii noului Ducat SRL vor da bir si vor face cadouri pentru campania  regelui ce va avea loc anul viitor in Regatul Neamtului.
Asadar, toti galbenii ce se invarteau in jurul vrajitoarelor, vracilor si tamaduitorilor vor fi administrati de Sfatul Marelui Ban Vasile, dar doar cu dezlegare de la rege pentru boierii ce dau tribut la campania regala.

Cronicarul Eu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate